Gitaarfx Diydave.be

Handgemaakte gitaareffekten.

 

 

Hallo,

Welkom bij Gitaarfx.Diydave.be

Mijn naam is Dave, en sinds 2004 ben ik begeesterd door de zelfbouw van gitaarversterkers en -effekten. In dat jaar bouwde ik m'n eerste gitaarversteker (18watt - ampmaker.com). Sindsdien ben ik eigenlijk niet meer gestopt.

Hoewel m'n dagelijkse job daar weinig tot niets mee te maken heeft; van zodra de werkdag stop, roept de soldeerbout. Alles wat ik kan en ken, is op eigen houtje geleerd en / of geprobeerd.

Ik ben ook gitarist, en sinds jaar en dag speel ik in bands van allerlei slag en muziekstijlen. Een goede sound met goed materiaal is een must. Ik speel op m'n eigen creaties, wat grote vrijheid, voldoening en vertrouwen geeft. Wil ik een "specialleke", dan maak ik het gewoon, hier op m'n zolderkamertje in Assebroek (Brugge).

Gitaarfx.Diydave.be is "the logical next step". Ontwerpen en maken van gitaareffecten verschaft veel plezier en voldoening. Mijn streefdoel is duurzaam materiaal van goede kwaliteit, en van een zekere uniciteit. Maar het blijft in de eerste plaats een hobby. Ik hoop er vooral er de mede-gitarist evenveel mee te plezieren.

Bij vragen, opmerkingen of suggesties: info[at]diydave.be


Merci.